Kredyt w Zaimo.pl

Dodaj opinię
Opinie: 12

Dane teleadresowe Kredyt w Zaimo.pl

Godziny pracy w kredycie w Zaimo.pl

  • Poniedziałek: 10:00 - 18:00
  • Wtorek: 10:00 - 18:00
  • Środa: 10:00 - 18:00
  • Czwartek: 10:00 - 18:00
  • Piątek: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 10:00 - 18:00
  • Niedziela: 10:00 - 18:00

Informacje o kredycie w Zaimo.pl

  • Czas decyzji:
  • Wiek: lat
  • Zaświadczenie o dochodach:
  • Koszt weryfikacji:
  • Limity kwoty pożyczki:
  • Terminy udzielania pożyczki:
www.zaimo.pl

Pożyczkodawca Zaimo.pl kieruje swoją ofertę do osób zainteresowanych szybką pożyczką gotówkową nawet do 6000 zł do 12 miesięcy. Pożyczka jest tania w porównaniu z innymi chwilówkami. Klient ma możliwość wzięcia pożyczki na raty, co umożliwa dogodniejsze spłacanie zobowiązania. Po wypełnieniu przez Państwa krótkiego wniosku, decyzja w sprawie pożyczki zostanie podjęta niemalże natychmiastowo.  Zrozumiale opisane zasady umowy oraz pewność, że nie będzie niespodziewanych opłat to zdecydowane zalety firmy Zaimo. Specjalnie dla Państwa, dostosujemy warunki pożyczki na raty, czyli termin spłaty oraz wysokość odsetek, tak aby bez żadnych przeszkód, spłacili Państwo kredyt.

Pożyczka Zaimo.pl
Aktualnie oceniana 4,23/5 na podstawie 15 opinii klientów.

Maksymalna kwota pożyczki to 6000 zł.

Opinie o kredycie w Zaimo.pl

  • Piątkaaa 2013-03-26 12:45 Ocenił(a) na: 5,0

    Wyskoczyła mi pilna sprawa w weekend i na szybkiego potrzebowałam pożyczki, jak się okazało później, tylko zaimo.pl rozpatrzyło w sobotę mój wniosek i już po chwili miałam pieniądze na koncie. Polecam wszystkim, których nagle dopadnie pilna sprawa i nie mają czasu stracenia na inne nie pracujące w weekendy firmy!

  • Niepokorny 2014-04-12 15:16 Ocenił(a) na: 1,0

    A mi jakoś nie dali, nie wspomnę już ile razy wniosek wysłałem... w porównaniu z innymi firmami to masakra

  • Bransolet33 2014-06-02 14:41 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam dostałem tanią pożyczkę na rok tego samego dnia.

  • Arek789 2014-07-04 16:57 Ocenił(a) na: 5,0

    Nie do końca wierzyłem w te pożyczki, ale jak w życiu człowiek nie ma wyjścia to co zrobić, zaryzykować i tyle. W sumie wybrałem Zaimo na szybko, także nie zagłębiałem dokładnie w inne firmy, ale współpraca w porządku.

  • Ciekawa 2014-07-05 02:35 Ocenił(a) na: 4,0

    A co jeśli mam pracę i zamieszkanie w Irlandii? Czy była by możliwość dostania kredytu , mam na myśli 3000 rozłożone na 7 tygodni, podczas gdy ja jestem w Irlandii? Mam pilną sytuację i potrzebuję na już kasę.

  • Karol 2014-08-14 13:24 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam jak ktoś potrzebuje większą kasę na trochę dłużej.

  • Filip 2014-08-18 19:49 Ocenił(a) na: 5,0

    Zależało mi na większym kredycie i oczywiście z możliwością dłuższej spłaty, 30 dni tak jak w większości firm mnie nie urządzało. Znalazłem w końcu 3 firmy , z których wybrałem Zaimo, ze względu na najlepszą ofertę.

  • Finanista 2014-08-29 22:09 Ocenił(a) na: 5,0

    Zdecydowałem się na Zaimo, bo ma najwyższy limit - nigdy nie wiadomo co się wydarzy. Narazie jeszcze z niego nie skorzystałem, ale przynajmniej wiem że dam radę, gdy pojawi się awaryjna sytuacja.

  • Karol 2014-11-11 03:25 Ocenił(a) na: 5,0

    Świetna pożyczka na raty na mały procent w porównaniu z chwilówkami to trochę inny produkt. Większa kwota ale wymagane zaświadczenie o zarobkach a w nagrodę zamiast "darmowej pożyczki" bardzo niski procent.

  • Ewka31 2015-07-08 10:31 Ocenił(a) na: 5,0

    Zaimo ma chyba najlepszą ofertę na pożyczki na raty. Reszta firm oferuje znacznie większe oprocentowanie.

  • Patryk 2015-10-17 11:34 Ocenił(a) na: 1,0

    Nie polecam tej firmy. Nie odpisują.

  • nemo 2016-01-29 10:08 Ocenił(a) na: 1,0

    Zaimo ,,poprosiła” i mnie o podanie danych do swojej karty ???!!!. BYŁO TO WARUNKIEM OTRZYMANIA POŻYCZKI . Widzę, po innych opiniach, że jest to chyba Ich ,,normalna” praktyka. Dlatego twierdzenie ,,Nie żąda, weryfikacja w ten sposób jest szybsza niż przelew tradycyjny 1 gr.” chyba mija się z prawdą ………. . Mam nadzieję ,że TYMI PRAKTYKAMI KTOŚ się ZAJMIE ????

Dodaj swoją opinię

Ocena: