Chwilówka Cashper.pl

Dodaj opinię
Opinie: 8

Dane teleadresowe Chwilówka Cashper.pl

Godziny pracy w pożyczce w Cashper.pl

  • Poniedziałek: 08:30 - 20:00
  • Wtorek: 08:30 - 20:00
  • Środa: 08:30 - 20:00
  • Czwartek: 08:30 - 20:00
  • Piątek: 08:30 - 20:00
  • Sobota: 08:30 - 20:00
  • Niedziela: 08:30 - 20:00

Informacje o pożyczce w Cashper.pl

  • Czas decyzji:
  • Wiek: lat
  • Zaświadczenie o dochodach:
  • Koszt weryfikacji:
  • Limity kwoty pożyczki:
  • Terminy udzielania pożyczki:
www.cashper.pl

Cashper to firma specjalizująca się w udzielaniu szybkich pożyczek gotówkowych. Specjalnie dla naszych klientów jesteśmy dostępni online przez cały dzień, również w weekendy. Każdego dnia Cashper.pl, o każdej godzinie jest możliwość złożenia wniosku o szybką gotówkę przez interneet. Możemy ubiegać się o kwotę od 100zł do 2000zł, natomiast czas pożyczki to 15, 30 lyb 60 dni.  Zespół Cashper to fachowi, dobrze wyszkoleni i doświadczeni konsultanci, którzy dzięki indywidualnemu podejściu do klienta, zapewniają miłą i profesjonalną obsługę.



Chwilówka Cashper opinie
4,2/5 8 ocen

Ostatnia ocena:


Opinie o pożyczce w Cashper.pl

  • Mateusz 2014-03-20 12:24 Ocenił(a) na: 5,0

    Cashper jesteście godni polecenia!

  • Kolo33 2014-07-04 15:52 Ocenił(a) na: 1,0

    Bardzo ciekawe.... mam złe doświadczenie z nimi, więc osobiście nie polecam.

  • Qubaaa 2014-07-04 17:02 Ocenił(a) na: 5,0

    Bardzo ciężko było mi wybrać odpowiednią firmę, bo jest ich mnóstwo, a w sumie oferty też bardzo podobne. Jednak ja polecam Cashper, tylko dlatego , że nie mają żadnych dodatkowych kosztów, które wyłażą później! Widać, że zależy im na klientach.

  • Kamil 2014-08-09 09:41 Ocenił(a) na: 1,0

    Odrzucili wniosek.. nawet nie wiem dlaczego

  • Ula 2014-08-14 13:29 Ocenił(a) na: 1,0

    Odrzucili bez podania powodu...

  • MałgorzataM 2014-08-18 19:51 Ocenił(a) na: 5,0

    Solidna firma, właśnie takiej szukałam. Jestem w trakcie drugiej pożyczki i naprawdę nie ma czego się doczepić. Umowa jasna i czytelna, więc nie ma opcji żebym musiała coś dopłacać. I limit już większy też mam. Szczerze polecam.

  • Bezkasybyłem 2014-08-29 23:03 Ocenił(a) na: 5,0

    Jestem stałym klientem Cashper, a dzisiaj właśnie zdecydowałem się napisać opinię. Na początku myślałem, że pierwsza udana pożyczka jeszcze o niczym nie świadczy. Ale druga i trzecia, no cóż nie doszukiwałem się tzw. haczyków bo i po prostu nie było. Po co marnować energię na zbędne rzeczy. Cashper cenię za szybkie podejmowanie decyzj oraz dłuższy okres spłaty, niż ten który proponują inne firmy. Nie lubię mieć wszystkiego na styk, dlatego zawsze biorę pożyczkę z kilkudniowym zapasem, na wypadek gdybym nie mógł jej spłacić na czas. Polecam Cashper.

  • milena34 2015-10-01 11:06 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam CASHPER.pl :)))) Bankowy produkt, pewny, tani, sprawdzony i łatwy w obsłudze online :))))

Dodaj swoją opinię

Ocena: