Warta Travel opinie

Dodaj opinię
9 opinie

Informacje o Warta Travel

Ubezpieczyciel Warta

Prawie stuletnia tradycja i doświadczenie to najważniejsze cechy polskiego ubezpieczyciela Warta. Poznańskie Towarzystwo w ostatnich latach cieszy się popularnością wśród zagranicznych akcjonariuszy. W produktach Warty wymienić można ubezpieczenia komunikacyjne, mieszkaniowe, podróżnicze oraz na życie.

Dane teleadresowe Warta Travel

Opinie klientów o Warta Travel

  • Wanda 2015-12-18 18:22 Ocenił(a) na: 5,0

    Warta jest naprawdę warta wszystkich pieniędzy. Jeszcze mi się nie zdarzyło, bym musiałam się upominać o swoje odszkodowanie. A mam u nich co najmniej kilka ubezpieczeń.

  • Kora 2015-12-14 13:43 Ocenił(a) na: 2,0

    Ich oferta nie jest jakiś naciąganiem. Ale rzeczywiście wszystko to co znajduje się w umowach, jest później realizowane jeśli rzeczywiście zajdzie taka potrzeba.

  • Iga 2015-12-11 11:22 Ocenił(a) na: 4,0

    Kiedyś ta firma nie wiem czemu kojarzyła mi się ze snobizmem. Czyli płaceniem dużych pieniędzy za markę. Dziś jednak jestem już zupełnie innego zdania. Oni naprawdę wiedzą jak dbać o swojego klienta. W innym towarzystwie kontakt ograniczał się wyłącznie do podpisania umowy. Tutaj proponowane są wygodne rozwiązania godne uwagi.

  • Ziemowit 2015-12-09 16:31 Ocenił(a) na: 4,0

    Jestem kierowcą już od ponad 25 lat. Od dziesięciu wiernie ubezpieczam się w Warcie. Niestety inne firmy nie zdawały egzaminu. Tutaj chociaż mam pewność, że pieniądze, które lokuję, w razie potrzeby zwrócą się i to z ładną nawiązką.

  • Wojtek 2015-12-06 19:27 Ocenił(a) na: 5,0

    Bardzo lubię dalekie podróże, ale również i czuć się podczas takich wojaży bezpiecznie. Dlatego wybrałem ofertę polis turystycznych w Warcie. To jest firma, której mogłem zaufać, niezależnie czy jestem w Europie czy na innym kontynencie.

  • Irek 2015-12-06 16:31 Ocenił(a) na: 5,0

    Ubezpieczam się w tej firmie już od kilku lat. Jednak zawsze kiedy trzeba było wypłacić odszkodowanie, to agenci bardzo szybko przyjmowali mój wniosek. Nigdy z ich strony nie czułem czegoś takiego jak odwlekanie sprawy.

  • Józek 2015-12-04 12:16 Ocenił(a) na: 5,0

    Z podróżami bywa tak, że podczas nich może wydarzyć się dosłownie wszystko. Opieka lekarska, powrót do kraju, czy zwrot kosztów za bilet z powodu odwołanego lotu, to tylko niektóre możliwości, jakie można zakupić za naprawdę niewielkie pieniądze.

  • Kamil 2015-06-22 19:27 Ocenił(a) na: 5,0

    Korzystałem nie raz. Moim zdaniem warto te kilka złoty wydać na takie ubezpieczenie bo nigdy nie wiadomo co nas spotka zagranicą.

  • Aleks 2015-06-20 20:38 Ocenił(a) na: 4,0

    Polecam te ubezpieczenie.

Dodaj swoją opinię

Ocena:

Nasi eksperci polecają

  • Pożyczki
  • Kredyty
  • Karty
  • Konta

Aktualne promocje