Proama OC i AC opinie

Dodaj opinię
14 opinie

Informacje o Proama OC i AC

Rozszerzenie obowiązkowego ubezpieczenia OC przez doświadczonych kierowców najkorzystniejsze okaże się w towarzystwie Proama. Atrakcyjna oferta ubezpieczeń takich jak AC, NNW i inne, pozwalają na zwiększoną ochronę, a także bardzo szybką wypłatę odszkodowań.

Dane teleadresowe Proama OC i AC

Opinie klientów o Proama OC i AC

  • Piotr 2016-07-10 20:42 Ocenił(a) na: 1,0

    Czekam juz miesiac na weryfikacje kosztorysu wyslanego przez ASO. Ciagle cisza. Nie polecam.

  • Artur 2015-12-18 16:34 Ocenił(a) na: 4,0

    Proama zdecydowanie zyskała w moich oczach, kiedy porównałem stawki OC. A wiadomo, że każdemu kierowcy chodzi o to, by było jak najtaniej.

  • Stefan 2015-12-17 21:35 Ocenił(a) na: 5,0

    Do Proamy przeszedłem bodajże dwa lata temu, ze względu na cenę. Dokupiłem z ciekawości jeszcze AC. Zwykle tego nie robiłem, bo miałem stare auto. Ale przy wymianie samochodu, pokusiłem się także na nowy produkt. Nie zawiodłem się. Usterka była usuwana bardzo szybko. A moja podróż, choć chwilowo była przerwana, to jednak mogłem ją później kontynuować już sprawnym autem.

  • Konrad 2015-12-16 15:51 Ocenił(a) na: 2,0

    Musiałem ściągnąć od Proamy odszkodowanie, za kolizję, którą wyrządził mi ich klient. Rzeczoznawca pojawił się bardzo szybko. Niestety na kosztorys i wpłatę musiałem już sobie poczekać. Ale ostatecznie, na granicy terminowości, doczekałem się.

  • Blanka 2015-12-15 11:26 Ocenił(a) na: 4,0

    Ja się nie zgodzę z różnymi opiniami widzianymi w sieci, że przy odszkodowaniu ślad o Proamie zanika. Ja dostałam pieniążki dosłownie w kilka dni po wjechaniu mi w tył samochodu. Na szczęście nic się nie stało poważnego. A pieniędzy starczyło spokojnie na mechanika.

  • Angelika 2015-12-13 14:32 Ocenił(a) na: 1,0

    W Proamie zyskują przede wszystkim kierowcy z nowymi samochodami. Niestety ten, który ma już starsze auto nie otrzyma wszystkich pakietów w gratisie.

  • Krzysia 2015-12-05 09:22 Ocenił(a) na: 3,0

    W Proamie mam najtańsze ubezpieczenie komunikacyjne. W porównaniu do innej znanej firmy, zaoszczędziłam około 200 złotych. Dlatego warto zrobić u nich wycenę.

  • Otylia 2015-12-03 13:41 Ocenił(a) na: 4,0

    Kupując OC każdemu kierowcy zależy na jak najniższej cenie. W Proamie jest to cecha gwarantowana. Nie mam za młodego samochodu, a i tak mam najlepsze ubezpieczenie.

  • Zdzisław 2015-12-03 12:37 Ocenił(a) na: 5,0

    Na początku interesowało mnie wyłącznie OC. Ale jednak od pewnego czasu zainteresowałem się także innymi ubezpieczeniami. Właściwie w tej firmie mogę liczyć na bardzo atrakcyjne zniżki.

  • Piotr 2015-07-07 11:31 Ocenił(a) na: 5,0

    Solidny ubezpieczyciel i zniżka 70% na OC/AC

  • Roman 2015-06-22 22:30 Ocenił(a) na: 4,0

    Może to i nie jest najtańsza firma ale pewna jak mało która. 2 razy wypłacałem odszkodowanie i wszystko bez jakichkolwiek problemów załatwione w tydzień czasu! Jestem zadowolony z usług tej firmy.

Dodaj swoją opinię

Ocena:

Nasi eksperci polecają

  • Pożyczki
  • Kredyty
  • Karty
  • Konta

Aktualne promocje