Link4 opinie

Dodaj opinię
11 opinie

Informacje o Link4

Ubezpieczenia typu direct (za pośrednictwem telefonu bądź Internetu), po raz pierwszy w Polsce zostały wprowadzone właśnie przez Link4 w styczniu 2003 roku. Dzięki temu różne ubezpieczenia, nie tylko komunikacyjne, ale również ubezpieczenia podróży bądź nieruchomości, znajdują się w zasięgu ręki każdego Polaka.

Dane teleadresowe Link4

Opinie klientów o Link4

  • Łucja 2015-12-18 19:31 Ocenił(a) na: 5,0

    Link4 przedstawia ciekawą ofertę zarówno do kierowców o większym, jak i również o mniejszym doświadczeniu. A zakres ubezpieczenia, jest naprawdę bardzo szeroki i satysfakcjonujący.

  • Dominik 2015-12-18 09:12 Ocenił(a) na: 4,0

    Super oferta. Mogłem na niej zaoszczędzić naprawdę około 300-400 złotych. A wiadomo, że dla przeciętnego kierowcy, jest to już duża suma, za którą można zalać co najmniej do pełna.

  • Malwina 2015-12-15 17:22 Ocenił(a) na: 4,0

    Miałam okazję zakupić OC w LINK4. Bardzo szybko załatwia się tego typu umowy. Podoba mi się również bardzo czytelne przedstawienie OWU do polisy. Dzięki temu chociaż pozbywamy się wszystkich niejasności, a co za tym idzie także nieprzyjemnych sytuacji podczas naliczania odszkodowania.

  • Jagoda 2015-12-12 09:13 Ocenił(a) na: 5,0

    Na pomoc na szczęście nie trzeba czekać za długo. Oferują bardzo ciekawy system odszkodowania w postaci bezgotówkowej naprawy w warsztacie. I jestem pewna, że zrobią to porządnie, a nie tylko po to, by samochód po pewnym czasie znowu się szybko popsuł.

  • Marian 2015-12-10 12:31 Ocenił(a) na: 4,0

    Niska cena jak na ofertę takich ubezpieczeń. Dlatego właściwie nie ma co zwlekać za bardzo z podjęciem decyzji. A teraz chyba można nawet zakupić ubezpieczenie komunikacyjne za punkty zebrane na koncie payback.

  • Halina 2015-12-09 19:21 Ocenił(a) na: 4,0

    Rzetelna firma. Zdarzały się takie sytuacje, że mogłam do nich dzwonić o każdej porze dnia i nocy. A jednocześnie otrzymywałam profesjonalną pomoc.

  • Pablo 2015-12-06 14:51 Ocenił(a) na: 3,0

    Ja znalazłem w tej firmie zarówno plusy, jak i minusy. Do plusów zalicza się oczywiście możliwość negocjacji stawki, jak i również zakupienie ciekawych pakietów ubezpieczeń. Niestety minusem jest to, że podczas przedłużania umowy zwykle o tym fajce informują po upływie terminu.

  • Emilia 2015-12-05 12:11 Ocenił(a) na: 4,0

    Również mam same pozytywne wrażenia, jeśli chodzi o naprawę samochodu po stłuczce. Dobrze, że miałam wykupiony pakiet OC/AC, zresztą po bardzo atrakcyjnej cenie. Nie dopatrzyłam się żadnych wad tego ubezpieczyciela.

  • Władysław 2015-12-04 14:09 Ocenił(a) na: 4,0

    Bardzo szybka interwencja po zgłoszeniu szkody. Właściwie czekałem na odpowiedź dosłownie kilka dni. Po stłuczce zaproponowano mi bezgotówkową naprawdę auta w warsztacie. Mimo obaw, samochód po tej naprawie rzeczywiście działa bez zarzutu.

  • Lucyna 2015-12-02 13:22 Ocenił(a) na: 5,0

    Doskonały i bardzo szybki kontakt z przedstawicielami. Miałam stłuczkę na drodze do Warszawy, a mimo to, iż byłam bardzo daleko od domu, laweta przyjechała niemalże błyskawicznie. Dlatego, nie mam żadnych wątpliwości, że jest to jednak najlepsza firma, z jaką miałam do tej pory do czynienia.

Dodaj swoją opinię

Ocena:

Nasi eksperci polecają

  • Pożyczki
  • Kredyty
  • Karty
  • Konta

Aktualne promocje