Liberty Direct opinie

Dodaj opinię
10 opinie

Informacje o Liberty Direct

Spółka z grupy Liberty Mutual z Hiszpanii wypromowała w Polsce w 2007 roku markę Liberty Direct. Dzięki temu kierowcy bez najmniejszego problemu mogą kontaktować się z ubezpieczycielem za pośrednictwem telefonu. Już od wielu lat grupa zajmująca się ubezpieczeniami w Hiszpanii, wyegzekwowała najlepszą strategię, która również sprawdza się na polskim rynku.

Dane teleadresowe Liberty Direct

Opinie klientów o Liberty Direct

  • Weronika 2015-12-18 15:39 Ocenił(a) na: 5,0

    Szczerze polecam, nie tylko samą ubezpieczalnie, ale również serwisy, w których naprawiane są samochody w ramach odszkodowania. A trochę rzeczywiście się tego obawiałam, mając świadomość, że nie zrobi się tego na własną rękę. Jednak muszę przyznać, że nie miałam do czynienia z żadną chałturą. Wręcz przeciwnie.

  • Eugeniusz 2015-12-18 08:27 Ocenił(a) na: 4,0

    Teraz gdziekolwiek lokując swoje pieniądze, trzeba dokładnie dowiedzieć się, czy na pewno taka transakcja okaże się opłacalna. W przypadku firmy Link4 jestem tego pewny, że moje pieniądze nie zostaną wydane bezcelowo. Ponieważ doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że dostanę takie odszkodowanie, na którym nie będę stratny.

  • Filip 2015-12-17 09:13 Ocenił(a) na: 4,0

    Zeszły rok dla mnie pod względem stłuczek, niestety był dość pechowy. Ale na szczęście miałem ubezpieczenie AC w LINK4. I mimo dwukrotnego zagapienia się, mogłem spokojnie naprawić swoje auto w ich warsztacie. Nie musiałem niczego dopłacać. Z naprawy jestem bardzo zadowolony.

  • Amelia 2015-12-13 15:09 Ocenił(a) na: 3,0

    Zawsze stroniłam od załatwiania spraw przez telefon, bądź Internet. Bałam się, że jest to zbyt proste, i można się nieświadomie wplątać w jakieś głupoty. Tutaj jednak postanowiłam zakupić ubezpieczenie przez telefon i wszystko poszło jak z płatka. I to w moim mniemaniu. Ponieważ na wszystko uzyskałam rzetelną odpowiedź. To sprawiło, że zaufałam ubezpieczycielowi.

  • Kalina 2015-12-09 12:02 Ocenił(a) na: 4,0

    Cieszę się, że po wyczerpującej i dość szczegółowej rozmowie, podczas której słyszałam, że konsultant naprawdę się głowił jak wyjść dla mnie z dobrą propozycją, ostatecznie zaproponował bardzo przyjemne zniżki.

  • Marcelina 2015-12-07 17:31 Ocenił(a) na: 5,0

    Mąż namówił mnie na podwyższenie składki OC o nieobowiązkowy pakiet AC. Na początku dość mocno kręciłam nosem. Twierdząc, że kompletnie nie ma takiej potrzeby. Dziś mu za to dziękuję. Sama w szczerym polu. Awaria. Nawet dobrze nie wiem co to było, bo motoryzacja jest dla mnie czarną magią. Pan z holownikiem przyjechał bardzo szybciutko. Od razu zawiózł moje auto do warsztatu, gdzie równie sprawnie się zajęli naprawą.

  • Bruno 2015-12-07 13:12 Ocenił(a) na: 5,0

    To mi się podoba. Jeszcze dokładnie sam się nie określiłem, że chce mieć jak najniższe ceny, a pani po drugiej stronie telefonu zaczęła zadawać mi odpowiednie pytania, które przyniosły oczekiwany przeze mnie skute – niską cenę!

  • Roksana 2015-12-04 15:39 Ocenił(a) na: 5,0

    Byłam zapisana już wcześniej u innego ubezpieczyciela. Tam był dramat. Wszystko było pięknie podczas podpisywania umowy, ale niestety później już nawet ciężko było się dodzwonić na infolinię w sprawie likwidacji szkody. W LINK4, ten proces już przerabiałam. Wszystko poszło tak jak obiecywali w umowie.

  • Marika 2015-12-03 12:31 Ocenił(a) na: 4,0

    To co najmocniej mnie przyciąga do tej firmy, to przejrzystość warunków umowy i atrakcyjna cena. Na razie nie miałam żadnej szkody w samochodzie, więc jeszcze czas zweryfikuje, czy wywiązują się należycie z umowy. Ale z tego co słyszałam, to również z tym nie ma żadnych problemów.

  • Benedykt 2015-12-02 21:29 Ocenił(a) na: 4,0

    Im więcej się u nich kupuje, tym lepsze zniżki można uzyskać. To jest dla mnie korzystne, ponieważ przez 15 lat nie miałem jeszcze żadnej kolizji. Więc nie chcę przepłacać.

Dodaj swoją opinię

Ocena:

Nasi eksperci polecają

  • Pożyczki
  • Kredyty
  • Karty
  • Konta

Aktualne promocje