Getin Bank opinie

Dodaj opinię
15 opinie

Informacje o Getin Bank

Getin Bank Powstaje w 2004 roku. Do takiego przedsięwzięcia dochodzi przez objęcie Górnośląskiego Banku Gospodarczego przez Getin Holding. Ponadto do Getin Banku został także włączony Bank Przemysłowy z Łodzi. W kolejnych latach, do spółki dołącza także Wschodni Bank Cukrownictwa. Natomiast 2007 rok, jest znaczący pod względem debiutu akcji banku na warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych.

W 2010 roku bank postanawia dołączyć do grona innych banków obsługujących klientów przez Internet. W ten sposób powstaje GetinOnline. Kolejny rok jest niesamowity dla placówki pod względem osiąganych zysków. Getin Bank osiągnął prawie 950 milionów złotych netto.

W chwili obecnej Getin Bank skupia ponad 2,2 miliona klientów. Natomiast produkty bankowe proponowane są w ponad 500 oddziałach, w tym także punktach franczyzowych.

Klienci, szczególnie Ci nowi mogą liczyć na atrakcyjne produkty bankowe. Wśród nich zalicza się Konto Getin Up, z możliwością tańszego tankowania na stacjach benzynowych Orlen. Osoby zainteresowane większymi zyskami na lokacie, mogą zainwestować w lokatę e-słoneczną z oprocentowaniem wynoszącym 3%. Również Kredyt Gotówkowy z bardzo niskimi kosztami, może okazać się bardzo atrakcyjnym produktem dla tych, którzy zamierzają pożyczyć pieniądze na dowolny cel.

Dane teleadresowe Getin Bank

Opinie klientów o Getin Bank

  • Karolina 2017-10-23 21:21 Ocenił(a) na: 1,0

    Najgorszy bank! Przy placeniu za bilet bank pobral trzykrotnie srodki z mojego i nie chce ich zwrocic!!! Nie przypuszczalam, ze takie rzeczy moga sie wydarzyc we wspolczesnych czasach. Zlozylam reklamacje, ale bank upiera sie, ze nie widzi powodu, dla ktorego mialby mi zwrocic moje pieniadze. Zwykli zlodzieje.

  • Mikelo 2016-01-09 01:12 Ocenił(a) na: 4,0

    Tak jak przyjaciół poznaje się w całkowitej biedzie, tak prawdziwy bank można poznać po kłopotach finansowych. Zadłużyłem się u nich już sporo lat temu. Zdecydowałem się na budowę domu. Byłem naprawdę bardzo dobrej myśli. I jakie zaskoczenie mnie spotkało? Redukcja etatów w mojej firmie. Kompletnie tego się nie spodziewałem. Po bardzo dobrze płatnym stanowisku pozostał mi jedynie śmieszny zasiłek dla bezrobotnych, za który mogłem opłacić jedynie najpilniejsze rachunki. Moja żona utrzymywała mnie i dzieci. Na ratę kredytu nagle przestało starczać. Początkowo wpadłem w depresję. Ponieważ dla mężczyzny brak pracy, to tragedia, cios w moje ego. Gdy długi zaczęły narastać, postanowiłem coś tym zrobić. Poszedłem do banku, dokładnie powiedziałem jak jest. Opracowali dla mnie dogodniejszy sposób spłaty kredytu. Zyskałem trochę na czasie. Znalazłem pierwszą lepszą pracę, żeby tylko ruszyć z miejsca. Przetrwałem ten najgorszy okres czasu. Teraz mam lepiej płatną pracę, nie tak dobrze jak kiedyś. Ale opłaca się. Polecam każdemu i dziękuję ludziom za normalne podejście. Mogłem stracić dom. Ale pomogli mi wyjść z tych tarapatów.

  • hej 2015-12-05 17:44 Ocenił(a) na: 4,0

    Radzę dokładnie zapoznawać się z ofertami proponowanymi przez ten bank. W reklamach widnieje naprawdę wiele kuszących propozycji, zwłaszcza zakładania lokat na wysokie oprocentowanie. Ale trzeba też przyznać, że samo konto jest w porządku.

  • grana 2015-11-28 13:14 Ocenił(a) na: 4,0

    Przyciągnęli mnie do siebie wysoko oprocentowaną lokatą. Niestety nie mogłem spełnić jej za dużych warunków.

  • Mamita 2015-11-22 12:13 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam ten bank. Chociaż również przestrzegam przed podpisywaniem jakiejkolwiek umowy bez jej czytania. Ale chyba jest to normalna zasada.

  • Bepi 2015-10-21 13:15 Ocenił(a) na: 5,0

    Jeszcze chyba ani razu nie zdarzyło mi się u nich zapłacić za prowadzenie konta. Rzeczywiście mają jakieś tam swoje wymogi. Ale według mojego doświadczenia, są one możliwe do zrealizowania, bez najmniejszego kłopotu.

  • Mara 2015-09-26 17:51 Ocenił(a) na: 5,0

    Wszyscy, którzy są już na emeryturze, a jednak i tak chcieliby skorzystać z kredytu, mogą spokojnie udać się do tego banku. Mój tata, który ma 70 lat, w wielu bankach słyszał NIE. Ale dopiero tutaj potraktowali go normalnie. To, że jest się w takim wieku, to nie znaczy, że ludzie nie cierpią czasem na deficyt gotówki.

  • Kofru 2015-09-21 15:41 Ocenił(a) na: 3,0

    Moje doświadczenia są takie, że zakładanie konta proponują dosłownie każdemu, kto tylko pojawi się w ich banku. Niestety zdecydowanie gorzej jest już ze staraniem się o kredyt. U mnie stwierdzili brak zdolności kredytowej. Wiem, że nie zarabiam za dużo. Ale co mam teraz zrobić?

  • Ala 2015-09-15 12:13 Ocenił(a) na: 5,0

    Dzięki ich pomocy spełniłam swoje największe marzenie. A mianowicie kupiłam dom. Nie było łatwo, ale drążyłam temat jeszcze zanim osiągnęłam wystarczającą zdolność kredytową. Przemiła Pani robiła mi różne wyceny i doszłyśmy do takich wniosków, ile jeszcze powinnam zarabiać, żeby mieć tą wystarczającą zdolność kredytową. Założyłam sobie konkretny plan i udało mi się go zrealizować. Jestem naprawdę przeszczęśliwa.

  • Emil 2015-09-12 14:33 Ocenił(a) na: 1,0

    Nie polecam lokat jak i pozostałych produktów w tym banku. Mają masę kruczków i łatwo się przejechać. Uważajcie!

  • Dali 2015-09-12 12:14 Ocenił(a) na: 5,0

    Ja wśród plusów mogę wymienić przede wszystkim to, że bank naprawdę się mocno postarał jeśli chodzi o ciekawą ofertę lokat. Wśród tych banków jakie miałem okazję przeglądać, na razie są bezkonkurencyjni.

  • Mare 2015-08-22 17:31 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam ten bank. Mają bardzo dobre oprocentowanie na lokatach i często sporo promocji. Warto mieć tutaj konto.

  • basia 2015-01-27 12:51 Ocenił(a) na: 5,0

    Podjęłam decyzję, że to właśnie w tym banku chce mieć kredyt mieszkaniowy. Nie mam najgorszej zdolności kredytowej. Ale zależało mi również na korzystnych warunkach spłaty i braku problemów z tego tytułu. Chyba nie muszę mówić, że bank pod tym względem rzeczywiście spisał się na medal.

Dodaj swoją opinię

Ocena:

Nasi eksperci polecają

  • Pożyczki
  • Kredyty
  • Karty
  • Konta

Aktualne promocje