Getin Online opinie

Dodaj opinię
12 opinie

Informacje o Getin Online

GETIN ONLINE to najprościej tłumacząc część internetowa Getin Banku. Jednocześnie będąc częścią Grupy Getin Nobale Bank Spółki Akcyjnej znajdującej się w Warszawie.
Oddział internetowy został specjalnie stworzony i rozwinięty dla tych klientów, którzy chcą zyskać dostęp do produktów w sposób zdalny. Aby jednak nie byli oni pozostawieni sami sobie, każdemu przysługuje możliwość skorzystania z pomocy Doradcy finansowego. Za pośrednictwem bankowości internetowej można zyskać dostęp do szeregu lokat, a także kont osobistych oraz oszczędnościowych.

Dane teleadresowe Getin Online

Opinie klientów o Getin Online

  • Filip 2016-01-09 01:03 Ocenił(a) na: 5,0

    GETIN ONLINE zostało wchłonięte przez Getin Bank. Oferta Banku dostępna jest pod adresem: https://www.getinbank.pl Pozdrawiam

  • Paweł 2015-08-22 12:01 Ocenił(a) na: 5,0

    Mają bardzo dobre oprocentowanie, dlatego jeśli ktoś chce, by jego pieniądze chociaż w minimalnym stopniu pracowały, to jest naprawdę na dobrej drodze do osiągnięcia sukcesu. Polecam.

  • Filipka 2015-06-27 14:31 Ocenił(a) na: 4,0

    Bardzo dużo spraw bez problemu można załatwić z poziomu Internetu. A jak wiadomo, nie każdy ma placówkę blisko siebie, żeby robić przelewy, otwierać rachunki czy lokaty. Jak najbardziej polecam.

  • Cynkos 2015-06-26 13:56 Ocenił(a) na: 4,0

    Bardzo często korzystam ze swojego konta, dlatego udogodnienia jakie mam z tytułu aplikacji mobilnej, są rewelacyjne. Nie ma żadnych problemów z logowaniem się. Dlatego polecam każdemu, kto chce mieć kontrolę nad swoimi rachunkami, gdziekolwiek będzie przebywał.

  • Jerdex 2015-06-25 10:17 Ocenił(a) na: 3,0

    Lubię wszystko co polskie. A z tego co wiem, to Getin jeszcze nie został sprzedany.

  • Rafii 2015-06-21 13:41 Ocenił(a) na: 5,0

    Dogodne lokaty i rachunki oszczędnościowe. Może faktycznie nie mają jakoś rewelacyjnego oprocentowania, ale przynajmniej widzę, że moje oszczędności nie stoją w miejscu.

  • Katon 2015-06-16 17:57 Ocenił(a) na: 5,0

    To jest bank, w którym nie zostawiłem jeszcze ani jednej złotówki. Placówka nie pobiera żadnych opłat za wypłaty z bankomatów, czy też prowadzenie konta. W innych bankach trzeba napełniać się niewiadomo jakich warunków. A tutaj luzik.

  • Endrju 2015-06-12 13:57 Ocenił(a) na: 4,0

    Konto godne polecenia. Za jego prowadzenie nic nie płacimy. Transakcje z panelu internetowego są banalnie proste. Nawet dla kogoś, kto nie ma za dobrego obeznania się w Internecie.

  • Małgocha 2015-06-03 14:37 Ocenił(a) na: 3,0

    Urzekli mnie pracownicy banku, którzy z wielką serdecznością po raz kolejny mi tłumaczyli co i jak mam postępować. Za to ich nie tylko zarekomenduję, ale również bardzo lubię.

  • Maciej 2015-06-02 11:41 Ocenił(a) na: 3,0

    Mistrzowskie konto z łatwym dostępem do depozytów i rachunków oszczędnościowych. W ostatnim czasie co prawda oprocentowanie znacznie osłabło. Ale nadal jest w całkiem niezłej formie, w porównaniu do pozostałych banków.

  • Filipian 2015-05-14 13:32 Ocenił(a) na: 4,0

    Jeśli ktoś jeszcze waha się nad tym jakie konto dla siebie wybrać, to wszystkim z czystym sercem polecam właśnie to konto. Jest to rachunek bezpłatny z możliwością darmowego wypłacania tam gdzie tylko sobie życzymy.

  • Jacky 2015-05-05 11:31 Ocenił(a) na: 4,0

    Szkoda, że czasy kiedy oprocentowanie w Getin było naprawdę wysokie. Wtedy z czystą przyjemnością zakładało się lokaty. Z miłą chęcią powróciłbym do takich produktów finansowych. Chociaż wiem, że nie jest to do końca możliwe.

Dodaj swoją opinię

Ocena:

Nasi eksperci polecają

  • Pożyczki
  • Kredyty
  • Karty
  • Konta

Aktualne promocje