Aviva opinie

Dodaj opinię
17 opinie

Informacje o Aviva

Ubezpieczyciel Aviva

Aviva pojawiła się w Polsce ponad dwadzieścia lat temu, a dokładnie w 1992 roku. W poprzednim roku otrzymała pierwsze miejsce w rankingu Przyjazna Firma Ubezpieczeniowa 2014, co gwarantuje wysoką jakość usług i korzystne ceny produktów ubezpieczeniowych oraz finansowych.

Dane teleadresowe Aviva

Opinie klientów o Aviva

  • W 2016-12-27 10:38 Ocenił(a) na: 1,0

    Porazka, nie mozna sie dodzwonic i uzyskac odpowiedzi w sprawie szkody. Lekcewaza klienta, nie chca wyplacic odszkodowania. To byl ogromny blad podpisac z nimi umowe. czujemy sie oszukani. brak szacunku do klientow i nie dotrzymanie terminow

  • Ola 2016-12-23 12:55 Ocenił(a) na: 1,0

    Mimo posiadania OC i AC i zgłoszeniu szkody nie wypłacają pieniędzy potrzebnych na naprawę samochodu. Nawet PZU jest uczciwsze wobec swoich klientów.

  • tifani 2016-11-15 17:19 Ocenił(a) na: 1,0

    Kupiłam auto ubezpieczone w tej firmie, w związku z naliczoną opłatą postanowiłam rozwiązać ubezpieczenie oc. I tu pokazano poziom firmy. Dzwoniłam po kilkanascie razy by zerwać umowę. Za każdym razem jakieś głupie tłumaczenie typu 'nie wiem jka to się stało', 'nie zauważylismy Pani e-maila'. W końcu gdy już zerwali to ubezpieczenie pojawil się problem drobnej opłaty za miesiąc ubezpieczenia. Dostałam maila z avivy, gdzie w tresci było napisane że mam do zapłaty konkretną kwotę ale bez zadnej faktury, rachunku bankowego na który mam wpłacić pieniądze, nic. Dzwoniąc po raz kolejny, Pani podaje mi nr konta przez telefon, PEŁEN PROFESJONALIZM. Jesli nie chcecie tracić czasu i poczuć się jak w średniowieczu unikajcie Avivy

  • Marta 2015-08-07 01:22 Ocenił(a) na: 5,0

    Zdarzyła mi się niewielka stłuczka, ale było w związku z tym trochę napraw. Na szczęście nie miałam żadnego kłopotu z otrzymaniem odszkodowania. Pieniądze na moim koncie znalazły się w ciągu niespełna dwóch tygodni. Nawet byłam dość zaskoczona sumą.

  • Asia 2015-07-26 14:22 Ocenił(a) na: 5,0

    Podczas kupowania ubezpieczenia komunikacyjnego, nie natknęłam się na żadne niejasności, a także komplikacje. Wszystko przebiegło bardzo pomyślnie.

  • Jacek 2015-06-20 19:23 Ocenił(a) na: 4,0

    Również polecam tą firmę. Od lat mam u nich ubezpieczenie.

  • Daria 2015-06-17 15:52 Ocenił(a) na: 4,0

    Grunt to posiadanie zaufanego agenta. Jeśli ktoś zawiera ubezpieczenia z konsultantami z przypadku, może być później nieco rozczarowany. A jak się pozna wszystkie za i przeciw i będzie się świadomym tego, co się podpisuje, nie powinno być żadnej krzywdy podczas wypłacania odszkodowania.

  • Błażej 2015-06-16 12:23 Ocenił(a) na: 5,0

    Nigdy się jeszcze na Avivie nie zawiodłem. Chociaż nie powiem, miałem jedną chwilę zwątpienia, kiedy jedna sprawa się za bardzo przedłużała. Ale ostatecznie wszystko skończyło się tak jak tego oczekiwałem.

  • Marcin 2015-06-15 23:09 Ocenił(a) na: 5,0

    Bardzo dobre ubezpieczenie.

  • Grzesiek 2015-04-27 18:33 Ocenił(a) na: 5,0

    Cóż mogę powiedzieć. Jest to idealne ubezpieczenie dla takich jak ja, czyli właścicieli starych aut. Bez problemu zakupiłem OC i AC. W innych Towarzystwach, nie było o tym nawet mowy.

  • Andrzej 2015-04-11 11:16 Ocenił(a) na: 5,0

    Gdzieniegdzie zetknąłem się z niekorzystnymi ocenami Avivy. Moje osobiste odczucia wyglądają zupełnie inaczej. Zawsze mogłem liczyć na pomoc, gdy jej potrzebowałem.

  • Krzysztof 2015-03-23 15:01 Ocenił(a) na: 5,0

    Korzystam z kilku towarzystw. Ale tutaj zawsze wracam wykupując polisę turystyczną. Posiada bardzo rozbudowane warianty, które uspokajają mnie podczas podróży. Wiem, że mój majątek jest bezpieczny.

  • Justyna 2015-02-22 12:31 Ocenił(a) na: 3,0

    Nie zarabiam zbyt wiele. Ale i ja również chciałam być gdzieś ubezpieczona. Decydując się na podstawową polisę sugerowałam się wysokością składek. Wolę „cokolwiek, niż wcale”. Ale i tak jestem zadowolona. W razie kalectwa lub innego zdarzenia, nie zostanę bez niczego.

  • Maciek 2015-02-12 01:55 Ocenił(a) na: 4,0

    Życie w czasach konsumenckich wcale nie jest proste. Ciągłe kredyty, żeby zapewnić sobie przyzwoity byt. Kilka lat temu zdecydowałem się na wykupienie polisy dla moich kredytów. Gdyby coś mi się stało, będę spokojniejszy. A tego nikt nie potrafi przewidzieć, w ciągu najbliższych kilkunastu lat. Bo tyle mi jeszcze zostało do spłaty kredytu za mieszkanie.

  • Klara 2015-01-02 01:56 Ocenił(a) na: 5,0

    Dla mnie jest to bezkonkurencyjna firma. Najniższe stawki na rynku, za świetne warunki ubezpieczenia. Naprawdę polecam.

Dodaj swoją opinię

Ocena:

Nasi eksperci polecają

  • Pożyczki
  • Kredyty
  • Karty
  • Konta

Aktualne promocje